Depilálás és epilálás

Kozmetika - Szőrtelenítés ( depilálás ): gyantával és cukorpasztával.Epilálás: végleges szőrtelenítés, elektromosan, szálanként.

Szőrtelenítés ( depilálás ):
gyantával és cukorpasztával.

A cukorpaszta gyengéd, bőrbarát, kevésbé kellemetlen mint a gyantázás. Mindkét esetben kihúzzuk a szőrszálat a szőrtüszőből. A cukorpaszta esetében azonban a szőr növekedésének irányával megegyezően, így a lehető legkisebb fájdalmat okozva a vendégeknek. Tökéletesen eltávolítja a szőrt, rendszeres alkalmazásával a szőrzet minősége megváltozik, vékonyabb, lágyabb szálak növekednek. Szőrtüszőgyulladás, benőtt szőrszálak megelőzésére kiválóan alkalmas!

Gyantával:
bajusz 1.500 Ft,
térdig 2.500 Ft,
fazon/hónalj 2.000 Ft
Cukorpasztával:
bajusz 1.500 Ft,
térdig 5.000 Ft,
fazon/hónalj 3.000 Ft

Epilálás:
végleges szőrtelenítés,
elektromosan, szálanként.

A szőrtüszöbe tűt vezetünk, és kiégetjük a szőrszálat. Fájdalomérzet tapasztalható, azonban az eredmény kárpótol. Az eljárást hatékonyan alkalmaztam már számtalanszor állon, hason, mellbimbó körül.

Valóban végleges, bár az előfordul, hogy egy-egy szálat kétszer, ritka esetben háromszor is ki kell égetni.

Minden esetben személyes konzultáció és próbaepilálás előzi meg a kezelést!

Szálanként: 500 Ft

Kapcsolódó hivatkozások

A Matis filozófiával és termékekkel való találkozásunk szerelem első pillantásra. Professzionális protokoll, egyedülálló textúrák, innovatív hatóanyagok összessége, különleges szépítő élménnyé teszi a kozmetikai kezeléseket. A Matis szépségápolás 3 alappillére: SKIN – a bőr működésének alapos ismerete, a tudomány és a technikai...
Különleges arcápolások Vannak időszakok, amikor többet szeretnénk. Van amikor a bőrünk, van amikor a lelkünk vágyik törődésre. Engedd meg magadnak, hogy pár hétig csak TE légy a fontos! Hydroabrázió (hydrodermabrázió) hámlasztás vízsugárral: a kezelés célja az elhalt hámlemezek...