Szempilla építés

Kozmetika - PDB Szépség Stúdió - (Péntek Detti és Péntek Bianka kozmetikus mester honlapja) ZALAEGERSZEG - Tel:+36-30-9763-354 - Szempilla hosszabbítás

Szempilla hosszabítás, dúsítás - hosszú, sűrű, természetes ívű pillák! Ez mindannyiunk álma. Ezzel a különleges technikával most megvalósítható. Víz, könny- és izzadtságálló, szálanként, a saját pillák természetes cserélődésével esik le, így hetekig fennmarad.

1-2D classic Egy saját szempillára, igény szerint 1 , 2 műszál épül. Visszafogott természetes hatás érhető el ezzel a technikával.

Új szett 19.000 Ft, töltés 12.000 Ft.

3D classic Egy saját szempillára 3 műszál épül.

Új szett 22.000 Ft, töltés 13.500 Ft.

4-5D light Speciális könnyített pillákból épül. Volume vagy Russian volume technikának is nevezzük. Helyes applikálás mellett saját szempilláid nem sérülnek

Új szett 25.000 Ft, töltés 15.000 Ft.

6D volume Szintén speciális könnyített pillákból épül. Volume vagy Russian volume technikának is nevezzük. Helyes applikálás mellett saját szempilláid nem sérülnek

Új szett 29.000 Ft, töltés 17.000Ft.

Néhány elengedhetetlen szabály vonatkozik a pillát viselőkre. 

  • Első 24 órában nem érheti víz, vízgőz!
  • Zsíros, olajos krémek lemosók SOHA nem érhetik pilláid!
  • Szükségtelen a szempillaspirál!
  • Higéniai okokból, pilláidat tartsd tisztán! 24 óra elteltével pilláidat szempilla samponnal és vízzel tisztítsd! 
  • Tartós szempilla festés után 48 órának kell eltelnie, hogy a pilláidra építsünk. 
  • Pilláidat ne tépkedd!

Más által épített szempillák leoldását vállaljuk, ám töltését nem áll módunkban. 

Leoldás: 8.000 Ft

Bejelentkezés szempilla építésre

Az időpont foglalás feltétele bármely szempilla építésre 7000 Ft. foglaló megfizetésével lehetséges. A szóban vagy írásban egyeztetett időpont 48 óra elteltével törlésre kerül, amennyiben a foglaló nem érkezik meg.

A foglaló fizetés történhet:
- készpénzben, amikor behozod a szépség stúdióba személyesen. A foglalóról számlát állítunk ki, és véglegessé válik az időpont.
- utalással, amikor kiállítunk egy számlát időpont foglalási díjról, elküldjük neked az általad megadott email címre, és te utalod az összeget. A beérkezés időpontját tudjuk figyelembe venni.

A foglaló természetesen beszámításra kerül a végösszegből.

A foglaló elveszik, ha az egyeztetett időpontban nem, vagy késve érkezel meg.

Időpont módosítás egyszer lehetséges, de ezt legkésőbb 48 órával az egyeztetett időpont előtt jelezned kell. Amennyiben ez nem történik meg, szintén elveszik a foglaló.

Kapcsolódó hivatkozások

Az eljárással a szempilla tövétől emeljük meg a pillákat.. A pilláid ívesen emelkedve dúsabbnak hatnak, hangsúlyozzák a szemed. A kezelés során bőrbarát lifting ragasztót alkalmazunk, melynek eredményeként 3-4 hétig tartó látványos egészséges pilláid lesznek. Bármilyen szempillaspirállal festheted, sminkelheted, olajos lemosók, krémek is bátran...