Smink tanácsadás

Smink tanácsadas

Színezzük ki a hétköznapokat!

Tanácstalan vagy mindennapi sminked elkészítésében?

Nem tudod mit és hogyan használj?

Az üzletben megfelelőnek tűnt a színárnyalat, azonban otthon bőrödre kenve csalódottan állapítottod meg, hogy nem jól választottál?

Szemüveges vagy, ezért lemondasz a sminkelésről?

Itt a megoldás! - Sminktanácsadás!

Gyere el egy tanácsadásra, ahol nem csak én festelek ki, hanem megtanítom mindennapi sminked elkészítését! Kipróbáljuk együtt, miből, hova, mennyit kell használnod, hogy reggelente pár perc alatt megújulj!

Kit és mit hozz magaddal? - barátnőt, testvért, anyukát, szomszédasszonyt és ha van meglévő, felhalmozott, nem használt sminkkészleted (lehet, hogy megfelelő, csak ki kell egészíteni).

25.000 Ft/fő - kb 2 óra

Kapcsolódó hivatkozások

Smink készítés - esküvőre, bálra, bármely alkalomra, ahol a hétköznapi megjelnésnél több kell. 10.000 Ft A boldogító igen - esküvői csomagokat keresse az "esküvői ajánlatok" rovatban.
Boldogító igen - minden nő életében nagy jelentőséggel bír az esküvője.Ahogy hónapokkal előtte kiválasztjuk az időpontot, a helyszínt, a ruhát, éppúgy hetekkel előtte el kell kezdeni a bőr felkészítését is, hiszen a smink csak tiszta, ápolt bőrön mutat igazán. Menyasszonyi smink: próbasminkkel (1,5 óra, ezen felül minden megkezdett óra...