Bemutatkozás

Kozmetika - PD Szépség Stúdió - (Péntek Detti kozmetikus mester honlapja) ZALAEGERSZEG - Tel:+36-30-9763-354 - Meghívó, bemutatkozás

Hiszünk az érintés varázsában, a hatóanyagokban, a tradícióban.
Amikor ránk bízod a bőrödet, minden mozdulat és részlet a közérzeted és bőröd érdekében történik.
Érted van, rólad szól...

A kozmetika Zalaegerszeg belvárosában található. Az előre egyeztetett időpont a Te időpontod.
A szépségápoláson túl, relaxálhatsz, megfeledkezhetsz mindennapi gondjaidról.

DETTI

Péntek Detti

Kozmetikus mester

Üdvözöllek, Péntek Detti vagyok. Szakmám nem csak a munkám a hivatásom, a hobbim is, követem az újdonságokat, rendszeres látogatója vagyok továbbképzéseknek, tanfolyamoknak.

2002-ben mestervizsgáztam, 2004-ben megszereztem a szakoktatói diplomát is. Bár első sorban a szakma „problémamegoldó” , „tudományos” oldala érdekel, szívesen sminkelek, sminkelési tanácsot adok, vagy sminkversenyen zsűrizek. Mindig szeretek valami újat, valami mást tanulni, a lehető legtöbbet megtanulni a szépségről, a szépítésről, a bőrápolásról.

Megtanultam a sminktetoválást, évekkel később kéz és lábápoló végzettséget is szereztem.

Az oktatással először szakmai vizsgákon, mint vizsgáztató kerültem kapcsolatba, az utóbbi években mint oktató már részt veszek az iskolai elméleti és gyakorlati oktatásban is.

Megtiszteltetés számomra, hogy éveken át az Országos Szakma Kiváló Tanulója verseny versenybizottsági elnöke lehettem, illetve a szervezésben mai napig is szerepet kapok. Bár naponta kedves és pozitív visszajelzést kapok a vendégeimtől, diákoktól, a legnagyobb siker számomra mégis az, hogy a megszerzett tudást, tapasztalatot lányomnak, Biankának adhatom át, közösen dolgozhatunk.

BIANKA

Péntek Bianka

kozmetikus

Üdvözöllek, Péntek Bianka vagyok, 2014-ben végeztem kozmetikusként, de a szakmát már kisgyermek koromban elkezdtem anyukám mellett tanulni.

Hogy bővítsem tudásomat, elvégeztem a kézápoló és műkörömépítő szakmát.

Igazán nagy szerelmem viszont a műszempilla építés, legyen az egy teljesen természetes vagy egy igazán vagány, dús szempilla.

Célomnak tekintem, hogy vendégeimet széppé és vonzóvá tegyem, mindig bizalommal fordulhassanak hozzám, kéréseiket és igényeiket igyekszem maximálisan kielégíteni.

A kozmetikus szakmában elengedhetetlen a folyamatos tanulás és az újdonságok ismerete, ezért ha csak tehetem továbbképzéseken veszek részt, ezzel fejlesztve saját ismereteimet.

Mielõbbi személyes találkozásunk reményében:

Péntek Detti és Bianka