Sminktetoválás

Sminktetoválás - kozmetika

Szemöldök tetoválás

Ha nem vagy elégedett szemöldököd formájával, hiányos, sok időt vesz igénybe reggelente a rajzolgatás, a nyári melegben, standoláskor, sportoláskor "elfolyik" a festék, a satírozott vagy szálazott szemöldök tetoválás a megoldás!

75.000 Ft

Előtte

a korábbi satirozott tetoválás még halványan látható

Utána

természetes hatású szállazott technikával

Részleges szemöldök tetoválás

Sérülések, egyéni adottságok miatt részlegesen hiányzó szemöldök vonalának pótlása, általában szálas technikával.

30.000 - 55.000 Ft

Felső és alsó szemkontúr tetoválás

A legtöbb nő rendszeresen kihúzza a szemét, még aki egyáltalán nem sminkel annak is van szemceruzája. A szemek kiemelésének különböző formái közül választhatsz, a szinte láthatatlan szempillasűrítéstől, a vékony vagy vastagabb kontúrig. Nincs olyan nő, akinek ne állna jól!

Felső: 50.000 Ft, 65.000 Ft, 75.000 Ft
Alsó: 35.000 Ft, 40.000 Ft

Előtte

Utána

Ajak satírozás

Ha vékonyak, ha szabálytalanok vagy színtelenek, ha nem szertsz rúzst használni, pedig tudod, hogy jól áll, a lágy satírral vagy a teljes satírral mindig jól érezhted magad!

110.000 Ft, 135.000 Ft

Fedőszín pigmentálás

Bizonyos esetekben szükség lehet korábban készült tetoválás elfedésére. Ritkán és csak indokolt esetben javasolt végezni. Ilyen lehet pl., az arc volumen változásának következtében, a korábban készült szemöldök formája már nem megfelelő, halánték felőli végét emelnénk. Egy-két milliméter elfedhető.

20.000 - 30.000 Ft

Az árak tartalmazzák:

  • előkészítés, tervezés, tetoválás elkészítése
  • korrekciót, egy alkalommal. Ennek időpontját a tetováláskor egyeztetjük, 6-8 hét elteltével történik. Elmulasztása nem jár pénzvisszafizetéssel, csak indokolt esetben, megbeszélés után hosszabbítható, max. az első alkalmat követő 12. hétre.
  • utóápoló krémet, mindkét eljárás után. (kivételt képez a szem, mert ott nincs szükség az utógondozásra)

Színfrissítés

Természetes folyamat, hogy a jól és megfelelő festékkel végzett sminktetoválás halványodik. Az arc különböző területein, különböző színű festékek is, más-más módon fakulnak. Egyéni adottság, az életmód és körülmények szintén hozzájárul a halványodáshoz. A világos festékek kicsit előbb, a sötétek tovább maradnak jól láthatóak.

A színfrissítés tartalmazza:

  • 1 alkalommal végezzük, a már meglévő tetoválás vonalán dolgozunk
  • a formán nem változtatunk, a szín (természetesen a meglévő figyelembe vételével) változtatható.
  • utóápoló krémet (szem kivételével)

Az első tetoválást (korrekció időpontjától) követő 15 hónapon belül, az aktuális árlistán szereplő teljes ár 60%-a.

15-25 hónap közt az aktuális árlistán szereplő ár 70%-a.

Amennyiben a nem általam készített tetoválást kell frissíteni, az ár előzetes, személyes egyeztetés után kerül megállapításra.

FONTOS!

Kérlek, ha valamilyen elváltozás, anyajegy, szemölcs, bőrbetegség van az adott területen, vagy annak közelében ill. valamilyen betegséged van, gyógyszert szedsz rendszeresen, mindenképpen egyeztessünk egy időpontot, amikor megbeszéljük a problémád. Vannak a tetoválást kizáró tényezők, és vannak a ,,csak” nehezítők. Mindkettőnk érdeke, ennek megítélése csak személyes elbeszélgetés alkalmával történhet!

Bejelentkezés sminktetoválásra

Az időpont foglalás feltétele bármely sminktetoválásra 20000 Ft. foglaló megfizetésével lehetséges. A szóban vagy írásban egyeztetett időpont 48 óra elteltével törlésre kerül, amennyiben a foglaló nem érkezik meg.

A foglaló fizetés történhet:
- készpénzben, amikor behozod a szépség stúdióba személyesen. A foglalóról számlát állítunk ki, és véglegessé válik az időpont.
- utalással, amikor kiállítunk egy számlát időpont foglalási díjról, elküldjük neked az általad megadott email címre, és te utalod az összeget. A beérkezés időpontját tudjuk figyelembe venni.

A foglaló természetesen beszámításra kerül a végösszegből.

A foglaló elveszik, ha az egyeztetett időpontban nem, vagy késve érkezel meg.

Időpont módosítás egyszer lehetséges, de ezt legkésőbb 48 órával az egyeztetett időpont előtt jelezned kell. Amennyiben ez nem történik meg, szintén elveszik a foglaló.