Különleges arcápolások

Vannak időszakok, amikor többet szeretnénk. Van amikor a bőrünk, van amikor a lelkünk vágyik törődésre. Engedd meg magadnak, hogy pár hétig csak TE légy a fontos!

MatiSkin – Kívül - Belül szépség!

Iható szépségkúra a gyönyörű és ragyogóbb bőrért

A kozmetikai kezelések tartós és mély hatásáért ajánljuk otthonra a szépségitalt. Fő hatóanyaga a hialuronsav, amely a bőrben is megtalálható különleges szivacsmolekula. Nagy mennyiségű vizet tud megkötni, ez által is hozzájárul a bőr rugalmasságához, lassítja annak öregedését.

Az italban található kollagén szintén a bőr rugalmasságáért felel, a szupergyümölcsökből ( gránátalma, málna, áfonya) nyert C-vitamin antioxidáns és gátolja a bőröregedést.

Mindenkinek mindenkor! - 14 vagy 28 napos kúrákat ajánlunk, önmagában vagy kúra-kezelések hatékonyságának fokozására

14 napos kúra 10500 Ft.

Hydroabrázió (hydrodermabrázió)

hámlasztás vízsugárral: a kezelés célja az elhalt hámlemezek eltávolítása, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. Kíméletes hámlasztás, még a legérzékenyebb bőrökre is alkalmazható.

Hatására:

- a bőr felfrissül
- átjáthatóbb a hatóanyagok számára
- szem és száj körüli ráncok simulnak
- gazdagon hidratált
- sugárzóan üde
- keringés fokozódik, fakóságát elveszti, dohányosok számára ideális
- tisztább, miteszerek, pattanások száma csökken
- korábbi hegek kisimulnak
- pigmentfoltok halványulhatnak.

MesoStyle kezelés:

intenzív feltöltésen és fiatalitáson van a hangsúly.

MesoStyle

MesyStyle

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Arcfiatalítás, lifting bőrfeszesítés a Nobel-díjas elektropolációs technológia segítségével.

Nem szeretnéd, hogy bőröd elárulja a korod?

Félsz a tű vagy szike okozta fájdalomtól?

A MesoStyle kezelés célja: kevesebb ránc, feszesebb bőr.
A MesoStyle készülékkel végzett kezelés során a hatóanyagok a bőrbe jutnak, és az értékes hatóanyagok kifejtik jótékony hatásukat.

  • késleltetik a bőröregedést
  • Stimulálják a bőrsejtek szerkezetét
  • Csökkentik a ráncok mélységét

Bőröd visszanyerheti fiatalosabb kinézetét.

MesoStyle: a tű nélküli mezoterápia

A hatóanyagok akkor fejtik ki a hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.

Az elektroporációs MesoStyle-al mindez lehetséges.

Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A kezelés a sejtmembrán csatornák megnyitásának elvén alapul, mellyel a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttathatjuk. A sejtmembrán csatornák pontos működésének, és rádiófrekvenciás hullámmal történő megnyithatóságának felfedezőit 2003-ban Nobel-díjjal tüntették ki.

Iontoforézissel, ultrahanggal, és hideglézerrel a hatóanyagok nem juttathatók be közvetlenül a sejtbe, és az adott mélységbe bejuttatott hatóanyagok koncentrációja is lényegesen alacsonyabb.

Hol és hogyan hat?

A MesoStyle-al sepeciálisan modifikált rádiófrekvencia segítségével a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák jönnek létre, így a hatóanyagok 90%-a a sejteken keresztül a mély szövetekbe jut.

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. A hatóanyagok stimulálják a bőrsejtek szerkezetét, mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét, késleltetik a bőr öregedésének látható jeleit. A bőr bársonyosabbnak, feszesebbnek, egészségesebbnek, simábbnak és sugárzóbbnak tűnik. A ráncok láthatósága érzékelhetően csökken. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

Kezelések gyakorisága

Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége. Kezdetben intenzívebb kúra javasolt (6 alkalom, heti 1x) majd át lehet térni ritkább fenntartó kezelésre (1-2 havonta 1x)

A kúra eredményessége érdekében naponta 2-3 liter folyadék (szénsavmentes ásványvíz!) fogyasztása javasolt.

Az árakról érdeklődjön a szépség stúdióban.

Kapcsolódó hivatkozások

A Matis filozófiával és termékekkel való találkozásunk szerelem első pillantásra. Professzionális protokoll, egyedülálló textúrák, innovatív hatóanyagok összessége, különleges szépítő élménnyé teszi a kozmetikai kezeléseket. A Matis szépségápolás 3 alappillére: SKIN – a bőr működésének alapos ismerete, a tudomány és a technikai...
Szőrtelenítés ( depilálás ):gyantával és cukorpasztával. A cukorpaszta gyengéd, bőrbarát, kevésbé kellemetlen mint a gyantázás. Mindkét esetben kihúzzuk a szőrszálat a szőrtüszőből. A cukorpaszta esetében azonban a szőr növekedésének irányával megegyezően, így a lehető legkisebb fájdalmat okozva a vendégeknek. Tökéletesen eltávolítja a szőrt,...